Om os

Ved du heller ikke hvad din side faktisk er værd på Internettet?

Det får du snart af vide, hvis du prøver at indtaste dit websites adresse på forsiden. Du vil få masser af ting at vide om dit website, og om hvordan du gør dig på Internettet.

Du kan ligeså oprette en rapport over dit website, så du kan se hvrodan du performer, hvordan din aktivitet på Internettet, kan generere Twitter følgere, LInkedIn prodiler, og se hvor mange Facebookmedlemmer du kan generere på en given periode, såfremt du fortsætter med at have det indhold på dit website, som du har pt.

Se prøv, det er helt gratis, ingen hager eller andet pjat.

Når du registrerer dig som bruger, får du adgnag til at lave rapporterne og downloade dem til din egen PC. Så kan du løbende se hvordan du forbedrer dit site, ved at se på de rapporter du løbende så genererer. LIgeså vil din side ligger i vores database og tiltrække flere hits fra søgemaskiner.

Til tider vil vi udsende en mail med historiksøgninger, og på den måde bliver du eksponeret overfor andre virksomheder, som ligeså bruger siden. Jo flere der bruger siden, jo mere omtale vi I få, på jeres websites.

Så prøv og tjek dit website, opret dig som bruger for at downloade rapporterne og få dit site med i de nyhedsbreve vi sender ud til alle tilmeldte på siden.

Nemmere kan det ikke være at få din side til andre.

Vi glæder os til at se jeres sites værdi!